Leverbetrouwbaarheid is voor ons van groot belang, daarom bieden wij snelle en gratis verzending

Verzendkosten

Nederland

Bij Fopspeenkoord.nlis de verzending altijd gratis. De op de site vermelde prijzen zijn dus inclusief afleveren bij jou thuis.

Wij werken uitsluitend met PostNL, bestellingen worden afgeleverd via gewone post, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

België

Wij versturen uiteraard ook gewoon naar België. Helaas kunnen wij door onze scherpe prijsstelling geen gratis verzending naar Belgie aanbieden.

Je betaalt voor de verzending het reguliere brievenbusposttarief. Je betaalt nooit meer verzendkosten dan Fopspeenkoord.nl zelf maakt.

De verzendkosten voor jouw bestelling worden zichtbaar op het moment dat je naar de afrekenenpagina gaat.

Levertijd

Nederland

Wij doen elke dag ons uiterste best om jouw fopspeenkoord zo snel mogelijk bij jou afgeleverd te krijgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij altijd dezelfde dag nog te verzenden.

Dit zal ons niet echter niet altijd lukken. Het kan zijn dat een artikel niet voorradig is of andere beren op de weg kunnen roet in het eten gooien..

Uiteraard brengen we jou gelijk op de hoogte op het moment dat er vertraging verwacht kan worden.

Wij werken uitsluitend met PostNL. Jouw bestelling wordt afgeleverd via gewone brievenbuspost, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

Onder normale omstandigheden zal levering van jouw bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas hebben wij geen invloed op Post NL en derhalve ook niet op dit tijdstip. WIj kunnen dan ook geen toezeggingen doen (of garanties geven) over het exacte tijdstip van levering.

België

De levertijd voor bestellingen naar België ligt in de regel op 1 tot 3 werkdagen .

Helaas hebben, ook in België, geen invloed op de bezorging en om die reden kunnen we geen toezeggingen doen (of garanties geven) omtrent het exacte lever tijdstip van jouw bestelling.

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven!

Dit kan altijd voorkomen en gelukkig nog geen reden tot paniek! Neem meteen contact met ons op via telefoonnummer: 085-0606329 of via de email (linksbovenin deze pagina). Wij proberen dan, als dit nog mogelijk is, de zendinggegevens nog te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor een verkeerde bezorging door jouw eigen fout. Uiteraard zullen we alles in het werk stellen om de levering alsnog op het goede adres bezorgd te krijgen.