Wij bedienen ook de zakelijke markt

Met het grootste assortiment Fopspeenkoorden in de Benelux bedienen wij natuurlijk ook graag de zakelijke markt. Wij treden onder andere op als groothandel en bieden tevens mogelijkheden tot verkoop op Consignatiebasis.

Heb jij een (web)winkel in baby accessoires, kraamcadeaus of wil je gewoon onze artikelen graag in jouw assortiment opnemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoon: 085 0606 329, via email: info[at]fopspeenkoord.nl of stuur ons een bericht via onderstaande contactformulier.

B2B mogelijkheden

Speenkoord Groothandel

Wil jij onze producten toevoegen aan het assortiment van jouw on- of offline winkel? Wil jij kwaliteit en productveiligheid in een breed assortiment zeer populaire baby accessoires?

Groothandel

Wij treden op als groothandel en leveren een ruim assortiment speenkoorden, speenkettingen, kauw- en bijtsieraden direct uit voorraad.

Wij denken graag met je mee, om die reden gaan wij flexibel om met minimale orderhoeveelheden.

  • Scherpste prijs in de Benelux
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Ruim assortiment
  • Flexibel beleid ten aanzien van minimale afname

 

Consignatie basis

Wil jij onze producten graag aan jouw assortiment toevoegen? Maar wil je nog niet teveel investeren in een voorraad omdat je eerst “het water wilt testen”?

Geen probleem, wij denken graag in oplossingen en gaan graag het gesprek met je aan over een consignatiemodel waarbij je onze artikelen aanbiedt  zonder een cent te investeren. Wij stellen onze voorraad volledig ter beschikking en jij betaalt pas op het moment dat je wat verkoopt.

  • Geen investering in voorraad
  • Aantrekkelijke consignatie vergoeding
  • Test ons assortiment zonder financieel risico

Neem vandaag nog contact op

Wil je verder praten of gewoon wat vrijblijvende informatie ontvangen?

Contacteer ons via telefoon: 085 0606 329, via email: info[at]fopspeenkoord.nl of stuur ons een bericht via onderstaande contactformulier.

Twijfel niet, we zitten voor je klaar en gaan graag met je in gesprek!